МотоТОП

Вносител на камионни, селскостопански, индустриални и леки гуми

ВИЕ СТЕ В:

LINGLONG се присъедини към ITMA

Е-мейл Печат

Асоциацията на производителите на гуми (ITMA)Асоциацията на производителите на гуми (ITMA) обяви, че Shandong Linglong и Nexen са станали нейните най-нови членове, като по този начин броят им се увеличава на 15 и наброяват повече от 30 търговски марки. Пет от членовете са се присъединили през последните 12 месеца, което показва нарастването на популярността на Асоциацията. ITMA представлява интересите на производители на гуми извън Европейския съюз, които са основани преди повече от 30 години, когато вносът на гуми започва да заема значителен дял във Великобритания и останалите Европейски страни.
Основан през 1975 година Shandong Linglong има годишен продуктов капацитет от 30 милиона гуми, продавани в повече от 180 страни и региони. В Европа продуктите на компанията се разпространяват от Еskay Tyres.
Според последните сведения, свързани с Федерацията на индустрията за гуми, производителите на гуми извън Европейския съюз отчитат повече от 50% от всички продажби направени в Англия и 30% като цяло в Европа. Над 300 търговски марки гуми се продават на Европейския пазар, като са произведени в повече от 45 страни в света.
David Seward продължава „Европа остава много атрактивен пазар за много производители извън Европейския съюз, но за да може да се работи изцяло на този пазар, трябва всички необходими изисквания да са спазени. Действителния мащаб и ниво на тези изисквания може да доведе до значително изразходване на ресурси. Именно затова подкрепата на ITMA се изразява във вътрешно помощ между членовете, за пълно и навременно уведомяване за всички изисквания и отговорности по лесен и достъпен начин.”
Ling Long Tyres, разпространявани от Eskay Tyres във Великобритания, които са част от Al Dobowi Group обявиха, че ще вземат участие в изложението през октомври - Brityrex International в Манчестър.
Steering Group се целят да докажат инициативност и управление във връзка с увеличаването на участници и посетители на изложението тази година. Първата среща се проведе в централен Лондон, като неин председател беше Peter Gaster от Kings Road Tyres. На срещата също така присъства и Clive Mansfield, мениджър продажби за Европа на търговските марки на LingLong.

Mansfield каза: “За нас е чест, че сме поканени за участие и се надяваме изложението на Steering Group тази година да бъде най-мащабното до този момент.”

Jorge Crespo, мениджърът на търговските марки на LingLong за Европа каза, че вземането на участие от компанията в специализирани изложения във Великобриатния показва ниво на обвързаност към пазара: “ LingLong е наистина обвързана с Английският пазар. Нашето присъствие на шоуто и нашата подкрепа за Steering Group са само част от многото начини, по които LingLong се показва в сектора за гуми в Англия”.

LingLong беше първата марка, която обяви участието си на изложението и съобщи, че възнамерява да затвърди позициите си като една от водещите компании, предлагащи гуми на Великобританския пазар. На срещата беше обяснено, че над 60% от местата на изложението са запазени от някои от най-големите имена в индустрията, повече от 6 месеца преди да започне изложението през октомври. ECI съобщиха, че в сравнение с 2010 това далеч надхвърля очакванията им.

Включването на Ling Long Tyres към листата на изложителите към Brityrex 2012 ще осигури по-голяма популярност на изложението, тъй като производителя беше признат за един от трите най-големи производители в Китай и се намира на 16 място при производителите в света за 2010 година. Ling Long обяви, че участието в изложението ще помогне за подчертаване, че производителя е изключително бързо развиващ се международен играч, като от компанията заявиха, че имат годишно нарастване от над 40% и ще предоставят нови специално изработени стойки за изложението във Великобритания.

Намиращи се в Zhaoyuan City, China, Ling Long вече са се насочили към рекламна кампания за Европа за показване на кечеството на техните гуми. Произвеждат една от най-добре познатите търговски марки в света и имат амбицията да го постигат, чрез инвестиране в нови технологии, управление, търговски марки и реклама.

 
Ling long

Language

Bulgarian English

МАРКИ ГУМИ

Ling Long гуми

Гуми Jinuy

Гуми Daewoo

Гуми DoubleCoin

Гуми Antyre

Гуми Sunny

Гуми Волтайр

Гуми Днепрошина

Гуми Доублестар

Производител