МотоТОП

Вносител на камионни, селскостопански, индустриални и леки гуми

ВИЕ СТЕ В:

Ling Long в TOP 4 на Test World’s 2011 за летни гуми

Е-мейл Печат

Ling Long tyre testГумите Linglong изненадаха тест-шофьорите на Test World във Финландия

Гумите на Linglong бяха определени като „Черните коне” при тестването на гуми, след заемането им на четвърто място в изследване, направено от Финландската фирма – Test World. Гумите на фирмата според опита на тест- шофьорите оставят отлични впечатления, „особено в аспекта поведение на пътя в мокри условия”. Според новинарската част от сайта на Linglong в World Test 2011 бяха изпитани повече от 12 марки летни гуми, включващи гуми от Goodyear, Continental, Bridgestone. LingLong се представи със своите Green-max продукти в теста.

Резултатите от Световния тест показаха, че гумите Linglong се представиха „спокойно при шофиране и предлагат добра странична устойчивост и контрол при теста управление, извъртане и усукване”. По всички критерии гумите Linglong събраха 7,6 точки, поставящи ги на четвърто място измежду тестваните марки след Continental, Goodyear и Pirelli. Всичко това доведе до изказването на тест-шофьорите: „ Linglong беше изненада, биваща откровено най-добрата Китайска гума тествана от нас. Linglong победи гуми от известни и по-скъпи марки.”

Китайската автомобилна информационна мрежа написа: „Гумата Linglong не беше особено забележителна във всеки тест и нейния спирачен път на мокра настилка има нужда от подобрение, но се представи много добре на другите тестове. Linglong предложи прилична хоризонтална тяга и лесно управление при шофиране”.

Според тестовете и крайните резултати Linglong са се концентрирали върху сигурността. Работено е повече за представянето и управлението на гумата при мокър асфалт. В допълнение с другите тествани характеристики, като поведение при шофиране, устойчивост при въртене, спиране, поведение във водна среда, избягване, шум и комфорт.

Test World е независима организация, специализирана в тестването на гуми и автомобили. Осигурява професионални тестове за заводи, произвеждащи гуми и автомобили, а също така и за авторитетни списания за автомобилизъм.

 
Ling long

Language

Bulgarian English

МАРКИ ГУМИ

Ling Long гуми

Гуми Jinuy

Гуми Daewoo

Гуми DoubleCoin

Гуми Antyre

Гуми Sunny

Гуми Волтайр

Гуми Днепрошина

Гуми Доублестар

Производител